WAAROM KOOP MEER KUNST!?

Omdat de bezuinigingen van meer dan een half miljard euro een ravage hebben aangericht in de kunst- en cultuursector. En nu de economie weer op stoom is, is de sector te verzwakt om zonder steun op te krabbelen. Hiervoor is dringend aandacht nodig! En zorg! En geld!

De politiek heeft uit opportunisme de kunst verraden.
Bas Heijne, columnist NRC Handelsblad.

De overheid neemt geen verantwoordelijkheid voor de door haar beleid aangerichte schade. Men heeft het over ‘eigen initiatief’ en ‘cultureel ondernemerschap’. Er is geen ontkomen aan het marktfetisjisme. Elke notie van het publieke belang en de maatschappelijke betekenis van kunst is geschrapt. Ook de fondsen voor de kunsten omarmen het idee van cultureel ondernemerschap.

Daarom start Allard als een ware ondernemer een reclamecampagne met de slogan KOOP MEER KUNST! Hiermee wil hij, naast aandacht, een financiele impuls genereren om neergang van de kunsten te keren.

Spread the word! Hoe meer mensen op de hoogte zijn van dit project, hoe meer steun het zal krijgen.
Dus zet een link naar deze site op je Facebookpagina en onderaan de e-mails die je stuurt. Of zet een banner op je eigen website. Print de slogan KOOP MEER KUNST! en plak, prik of hang
het op een prominente plek zodat iedereen het ziet.

Download daarvoor de gratis items.